Házirend

Kedves Vendégeim!

Létrehoztam egy szalonetikettet a gördülékeny együttműködés érdekében, illetve, hogy munkámat továbbra is magas színvonalon tudjam végezni. Kérlek olvassátok el figyelmesen!

A kozmetika nyitvatartása:

Hétfőtől - péntekig előzetes egyeztetés alapján fogadok vendégeket, 8 - 20 óra között. Délelőtt és délutános műszakban dolgozom felváltva.

Időpont foglalás:

Időpontot telefonon, sms - ben, email- ben, whatsapp - on tudsz foglalni hétköznapokon 8 - 20 óra között. Munka közben nem tudok telefonálni, ha éppen akkor hívsz és nem vagyok elérhető, visszahívlak később, vagy küldj üzenetet!

Késés:

Kérlek pontosan érkezz a megbeszélt időpontban a kezelésre, ne előbb és ne később! Maximum 15 perc késést tudok elnézni, amit ha tudsz, kérlek jelezz előre! Ha 15 percnél többet késel, az eredetileg megbeszélt kezelést végzem el lerövidítve.

Időpont lemondás:

Kérlek, vedd komolyan, hogy a lefoglalt időpontodat időben, de legkésőbb 24 órával előbb mondd le, ha úgy látod, hogy mégsem tudsz eljönni a kezelésre! Így van rá lehetőségem, hogy másik vendéget fogadhassak a megüresedett helyen. A lemondást telefonon vagy sms - ben tudom elfogadni ( email - ben NEM! ), és a visszaigazolásom után válik érvényessé. Egy alkalommal bárkivel előfordulhat, hogy valami hirtelen közbejön, vagy elfelejt eljönni, ezt elnézem. Ha kettő vagy több alkalommal fordul elő, az elmaradt kezelésed árának 50 % - át felszámolom a következő kezelésnél.

Fizetés

A kozmetikában jelenleg készpénzzel vagy helyben utalással tudsz fizetni. Utólagos utalást nem tudok elfogadni!

Betegen ne!

Ha gyengélkedsz, nem érzed jól magad, vagy herpeszed van, tegyük át másik időpontra a kezelésed!

 

Köszönöm a megértést és együttműködést!

Dóri