Házirend

Kedves Vendégeim!

Létrehoztam egy szalonetikettet a gördülékeny együttműködés érdekében, illetve, hogy munkámat továbbra is magas színvonalon tudjam végezni. Kérlek olvassátok el figyelmesen!

A kozmetika nyitvatartása:

Hétfőtől - péntekig változó napokon, előzetes egyeztetés alapján fogadok minden kedves vendéget, 8 - 20 óra között. Délelőtt és délutános műszakban dolgozom felváltva.

Időpont foglalás:

Időpontot telefonon, sms - ben, vagy email- ben lehet foglalni a kapcsolat menüpontnál található üzenetküldőn keresztül. 

Késés:

Szeretnélek megkérni, amennyiben lehetséges, pontosan érkezz a megbeszélt időpontra! Maximum 10 perc késés az, amit eltudok nézni. Ha úgy látod, hogy késni fogsz, kérlek azt jelezd időben! Ha 10 percnél többet késnél, akkor az eredetileg megbeszélt kezelést végezzük el kissé lerövidítve.

Időpont lemondás:

Kérlek, ha úgy látod, hogy mégsem tudsz eljönni a kezelésre, jelezd nekem legkésőbb 48 órával a kezelésed előtt! Így van rá lehetőségem, hogy másik vendéget fogadhassak a megüresedett helyen.
Ha netán nem jelensz meg, vagy elfelejtenél eljönni a megbeszélt időpontra, akkor 10000 Ft készenléti díjat számolok fel. Egymás után 3x lemondott időpont esetén sajnos nem tudok újabb időpontot adni.

 

Fizetés

A kozmetikában jelenleg készpénzzel vagy helyben utalással tudsz fizetni. Utólagos utalás sajnos nem lehetséges!

Kérlek betegen ne!

Ha gyengélkedsz, nem érzed jól magad, lázas vagy, netán herpeszed van, akkor sajnos nem tudlak fogadni a kozmetikában. Ilyen esetben egyeztessünk új időpontot!

A szalon higiéniájának megőrzése érdekében házi kedvenceket sajnos nem tudok fogadni a kozmetikában!

 

Köszönöm a megértést és együttműködést!

Dóri